Rekod CCRIS tercantik yang pernah saya lihat. :)

Saya memang minat baca Blog Meor Zaidee ni, selalu up to date dan tidak jemu dibaca,

Hampir setiap hari ade sahaja perkongsian dan tips saya dapat daripadanya, sesuai dengan niche hartanah dan pelaburan rumah sewa. Tidak rugi jika anda luangkan masa 30minit setiap hari baca blog ini. Sambil tengok 30minit Ustaz Don.. ehe.

Keikhlasan beliau berkongsi patut menjadi contoh kepada kita semua. Semoga Abang Ensem terus sihat dan dikurniakan idea-idea yang berkekalan untuk terus berkongsi.

Terbaru perkongsian beliau berkenaan Rekod CCRIS ada ditunjukkan di Blognya jika nak dibandingkan dengan CCRIS kepunyaan aku jauh panggang dari api jawabnya…

Meor Zaidee Punya di sini >>> http://abangensem.com/wordless-wednesday-ccris-abang-ensem

yang aku punya seperti di bawah.

InsyaAllah… Target nak dapat macam tu juga atau lebih baik.

CCRIS Laporan Kredit
Laporan Kredit daripada Bank Negara (CCRIS)